Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа отправи

...
Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа отправи
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Аз ще бъда хирургът, който ще оперира лицето на Джарел Милър

Световният първенец в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа насочи съществени закани към Джарел Милър преди борбата им на 1 юни в Ню Йорк.
 Кобрата се закани на Джошуа: Ще победя оня боксьор от Англия
Голямото бебе стартира като сподели, че има съвършен проект, с който ще се наложи над британеца за не повече от седем рунда.

" Готов съм за всяко предизвикателство. Каквото и да е. Стигнах прекомерно надалеч, проектът ми е да го приключа борбата за седем рунда. Завощването на купата ще ознаава доста за мен. Ще промени живота ми, ще съм образец за подражателство на доста американци. Ню Йорк е 10 от 10. Няма нищо по-хубаво от у дома. Нямам какво повече да му кажа, другият път ще приказват юмруците ми ", показа Милър.

Отговорът на Джошуа не закъсня:

" Той приказва за седем рунда? Погледнете лицето му – ще го реставрирам наред с тялото му. Остават ми още 10 години на кръга. Това е всичко, което знам и умея. Не мога да играя футбол, ръгби, американски футбол или баскетбол. Умея да нокаутирам хора. Ще изтръгна всяка една част от духа му. Ще си свърша работата. Аз съм добър боксьор, който удря тежко. Побеждавал съм най-хубавите в тежка категория. Аз ще бъда хирургът, който ще му оперира лицето ", разяснява британецът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР